Motokultivatorji

738 POWERSAFE

katalog tehnični list fotogalerija izvozi

 Motorni okopalnik 730 ima menjalnik z dvema brzinama naprej - dve vzvratni in hitri preusmerjevalnik smeri hoda. V osnovi je opremljen z izravnalnim gonilom z zaporo, ki omogoča njegovo uporabnost in priročnost. Ima neodvisno stojno zavoro na obeh kolesih. Nastavljivi in obrnljivi krmilni ročaji dovoljujejo uporabo tako zadnjih kakor čelnih priključkov.

Za to izvedbo se lahko izbereta dve vrsti bencinskih motorjev Honda: GX270, 8 Ks, ali GX340, 9.5 Ks ali diesel Lomabardini 15LD350, 7,5 Ks. Izvedbi na bencin kakor diesel so na razpolago tudi z električnim vžigom.

730  se zaradi svojih osnovnih značilnosti lahko uporablja za mnogovrstna ljubiteljaska kot profesionalna opravila.

 

Motor

Honda
GX270

Honda
GX340

Lombardini
15LD350

Moč (kw/ks)

6 / 8

7,1 / 9,5

5,5 / 7,5

Pogonsko gorivoBencinDiesel

Vžig

samodejno navitje ali električni

samodejno navitje

samodejno navitje ali električni

Menjalnik

2+ 2

Hitrost

I - 1,14
II - 2,63
IRM - 1,20
IIRM - 2,77

Preusmerjevalnik

da

Zavore

da

Izravnalno gonilo

z zaporo

 

BCS 730 POWERSAFE BHidravlična sklopka v oljni kopeli PowerSafe® omogoča vsakemu, da se približa vsem izvedbam motornih okopalnikov BCS z gotovostjo, da ga bo lahko uporabljal v popolni varnosti izrabljajoč v največi meri njegiove učinke s prednostjo najnovejše tehnologije, ki se uporablja v gibalni stroki.

Štiri oblike nove sklopke:

1. Učinkovitost - da se lahko izrablja vsa storilnost in mnogovrstnost stroja, ne da bi oškodovali njegovo trajnost.

2. Zanesljivost - hidravlična sklopka, ki ne potrebuje vzdrževanja ali nastavljanja s praktično neskončnim obstojem, tudi če se uporablja v težkih pogojih s priključki izmeničnega gibanja (kosilni grebeni) ali z visoko vztrajnostjo silo (rezilne naprave ali sesekljalniki).

3. Varnost - takojšen zastoj stroja in priključkov ob zapustitvi krmilnih ročajev, zahvaljujoč se vgrajeni samodejni zavori.

4. Udobnost - odprava predhodnih opravil za vžig motorja; ta ostane vžgan tudi če uporabnik zapusti krmilne ročaje: skladnost krmiljenja z mehko in postopno sklopko.

Za PowerSafe® so vse izvedbe motornih okopalnikov BCS skladne z varnostnimi zahtevami Evropskih predpisov 709/A4


Poleg običajnega okopavanja in rahljanja so mnogovrstna opravila za katera se lahko uporabljajo motorni okopalnki PowerSafe®. Obrnljivost krmilnih ročajev, združena z učinki neodvisnega pogonskega štrclja, dovoljujejo da se vse izvedbe uporabljajo na razumen način s čelnimi in zadnjimi priključki, ki potrebujejo izredno mnogovrstno uporabljivost teh strojev.

PRIKLJUČKI BCS ZA 730 POWERSAFE
BCS 730 POWERSAFE C PREKOPALNIKI: je osnovno orodje, odporno in zanesljivo, ne potrebuje nobenega rednega vzdrževanja. Na razpolago je različnih mer glede na izvedbo in moč stroja kateremu bodo priključeni.BCS 730 POWERSAFE D PLUGI IN OSIPALNIKI: izdelani po meri za motorne okopalnike, omogočajo umno uporabo v pripravi zemljišč, za izdelavo brazd in za setav ali namakanje.BCS 730 POWERSAFE E KOSILNI GREBENI: na razpolago so zelo različnih mer, pripravni so za vsakovrstno košnjo na vseh zemljiščih zahvaljujoč se posebnim izvedbam kosilnih naprav: Europa z običajnimi pritiskači ali vzmetnimi brez nastavljanja, običajni srednjegosti in Duplex.

BCS 730 POWERSAFE F
KOSILNICA: izdelane v izvedbi 56 cm na en nož in v izvedbi 100 cm na dva noža, se ponujajo kot zanesljivo in učinkovito orodje za košnjo trave na bolj cenjenih zemljiščih. Uporablja se jo lahko z nabiralnim košem kot brez njega s polaganjem na tla brez zbiranja.

BCS 730 POWERSAFE G SESEKLJALNIK ZA TRAVO BLADERUNNER: eno gonilni na gibljive nože na razpolago izvedbe od 60 cm do 75 cm, je posebej pripraven za Heavy Duty po neurejenih zemljiščih, ki jih označuje robida, grmičevje in gošče.BCS 730 POWERSAFE H SESEKLJALNIK NA EN NOŽ 80 cm: odlično orodje, zelo močan in se svetuje za dodelavo ali vzdrževanje neobdelanih.
BCS 730 POWERSAFE I

ROLBA: na izločevalnik ali na nož, so uporabna sredstva, da se lahko opravljajo vremenske neprilike.

BCS 730 POWERSAFE J POMETALNI STROJI: usmerljivi s ščetkami iz posebnih vlaken, da se lahko uporabljajo za splošno čiščenje, kakor za pometanje snega.

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«