Motokultivatorji

740 POWERSAFE

katalog tehnični list fotogalerija izvozi

BCS POWERSAFE 740 AMotorni okopalnik 740 ima menjalnik s 3. brzinami naprej - 3 vzvratne in hitri preusmerjevalnik smeri hoda, kar mu omogoča delovanje s širokim razponom brzin tako, da se lahko prilagodi različnim zvrstem uporabe. Izravnalno gonilo ima že v osnovi zaporo. Krmilna gred je nastavljiva in obrnljiva za uporabo čelnih in zadnjih priključkov. Bobnaste zavore so z neodvisnim krmiljenjem na obeh kolesih.

Motorja na razpolago za te izvedbe sta en bencinski: Honda GX390, 11.2 Ks in en diesel: Yanmar LN100, Ks, za oba je na razpolago tudi električni užig.

Ta stroj je bil načrtovan zato da se doseže najboljši odnos kakovost-cena.

Tudi za izvedbo 740, kakor za druge motorne okopalnice BCS, je mnogostranskost največja oblika, ki izpostavlja izdelek tako za uporabo na kmetijskem področju kot pri vzdrževanju zelenic. 

 

MotorHonda
GX390
Yanmar
LN100
Moč (kw/Ks)8,2 / 11,27,5 / 10
Pogonsko gorivoBencinDiesel
VžigSamodejno navitje ali električni
Menjalnik3+ 3
HitrostI - 1,26
II - 2,92
III - 4,30
IRM - 1,33
IIRM - 3,08
IIIRM - 4,53
Preusmerjevalnikda
Zavoreda
Izravnalno goniloz zaporo

 

 

BCS POWERSAFE 740 BHidravlična sklopka v oljni kopeli PowerSafe® omogoča vsakemu, da se približa vsem izvedbam motornih okopalnikov BCS z gotovostjo, da ga bo lahko uporabljal v popolni varnosti izrabljajoč v največi meri njegiove učinke s prednostjo najnovejše tehnologije, ki se uporablja v gibalni stroki.

Štiri oblike nove sklopke:

1. Učinkovitost - da se lahko izrablja vsa storilnost in mnogovrstnost stroja, ne da bi oškodovali njegovo trajnost.

2. Zanesljivost - hidravlična sklopka, ki ne potrebuje vzdrževanja ali nastavljanja s praktično neskončnim obstojem, tudi če se uporablja v težkih pogojih s priključki izmeničnega gibanja (kosilni grebeni) ali z visoko vztrajnostjo silo (rezilne naprave ali sesekljalniki).

3. Varnost - takojšen zastoj stroja in priključkov ob zapustitvi krmilnih ročajev, zahvaljujoč se vgrajeni samodejni zavori.

4. Udobnost - odprava predhodnih opravil za vžig motorja; ta ostane vžgan tudi če uporabnik zapusti krmilne ročaje: skladnost krmiljenja z mehko in postopno sklopko.

Za PowerSafe® so vse izvedbe motornih okopalnikov BCS skladne z varnostnimi zahtevami Evropskih predpisov 709/A4


Poleg običajnega okopavanja in rahljanja so mnogovrstna opravila za katera se lahko uporabljajo motorni okopalnki PowerSafe®. Obrnljivost krmilnih ročajev, združena z učinki neodvisnega pogonskega štrclja, dovoljujejo da se vse izvedbe uporabljajo na razumen način s čelnimi in zadnjimi priključki, ki potrebujejo izredno mnogovrstno uporabljivost teh strojev.

PRIKLJUČKI BCS ZA 740 POWERSAFE
BCS POWERSAFE 740 C PREKOPALNIKI: je osnovno orodje, odporno in zanesljivo, ne potrebuje nobenega rednega vzdrževanja. Na razpolago je različnih mer glede na izvedbo in moč stroja kateremu bodo priključeni.BCS POWERSAFE 740 D PLUGI IN OSIPALNIKI: izdelani po meri za motorne okopalnike, omogočajo umno uporabo v pripravi zemljišč, za izdelavo brazd in za setav ali namakanje.BCS POWERSAFE 740 E KOSILNI GREBENI: na razpolago so zelo različnih mer, pripravni so za vsakovrstno košnjo na vseh zemljiščih zahvaljujoč se posebnim izvedbam kosilnih naprav: Europa z običajnimi pritiskači ali vzmetnimi brez nastavljanja, običajni srednjegosti in Duplex.
BCS POWERSAFE 740 I KOSILNICA: izdelane v izvedbi 56 cm na en nož in v izvedbi 100 cm na dva noža, se ponujajo kot zanesljivo in učinkovito orodje za košnjo trave na bolj cenjenih zemljiščih. Uporablja se jo lahko z nabiralnim košem kot brez njega s polaganjem na tla brez zbiranja.BCS POWERSAFE 740 F SESEKLJALNIK ZA TRAVO BLADERUNNER: eno gonilni na gibljive nože na razpolago izvedbe od 60 cm do 75 cm, je posebej pripraven za Heavy Duty po neurejenih zemljiščih, ki jih označuje robida, grmičevje in gošče.BCS POWERSAFE 740 GSESEKLJALNIK NA EN NOŽ 80 cm: odlično orodje, zelo močan in se svetuje za dodelavo ali vzdrževanje neobdelanih.
BCS POWERSAFE 740 H

ROLBA: na izločevalnik ali na nož, so uporabna sredstva, da se lahko opravljajo vremenske neprilike.

BCS POWERSAFE 740 J POMETALNI STROJI: usmerljivi s ščetkami iz posebnih vlaken, da se lahko uporabljajo za splošno čiščenje, kakor za pometanje snega.

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«