Motokultivatorji

750 POWERSAFE

katalog tehnični list fotogalerija izvozi

Profesionalni motorni okopalnik 750, načrtovan za uporabo pri stalnih in težavnih opravilih ima zgradbo iz tlačnega litija aluminija in menjalnik s 3. brzinami naprej - 3 vzvratne s hitrim preusmerjevalnikom smeri hoda.

Da sta se povečala učinek in trajanje so bili omišljeni dolgi omejevalni prenosniki na zobčenike postavljeni na osi koles.

Motorji na razpolago so en bencinski: Honda GX390, 11.2 Ks, z ročnim vžigom in dva diesel: Lombardini 15LD440, 11 Ks, in 3 LD510, 12.2 Ks, oba z ročnim ali električnim vžigom.

Izravnalno gonilo z zaporo in posene obteži za uravnovešenje, omogočajo večjo okretnost in prilagajanje k tlom, tudi pri delu na neurejenih in zdrsljivih zemljiščih. Četudi je 750 stroj načrtovan predvsem za rahljanje, se zaradi svoje mnogostranskosti odlično prilagaja za  širok razpon uporabnosti tako na vrtnarsko-sadjarskem področju kot pri vzdrževalnih opravilih.

 

 

MotorHonda
GX390
Lombardini
15LD440
Lombardini
3LD510
Moč (kw/cv)8,2 / 11,28,1 / 119/ 12,2
Pogonsko gorivoBencinDiesel
Vžigsamodejni navijalniksamodejni navijalnik ali električni
Menjalnik3 + 3
HitrostI - 0,98
II - 2,27
III - 3,34
IRM - 1,03
IIRM - 2,39
IIIRM - 3,51
Preusmerjevalnikda
Zavoreda
Izravnalno goniloz zaporo

 

BCS POWERSAFE 750 BHidravlična sklopka v oljni kopeli PowerSafe® omogoča vsakemu, da se približa vsem izvedbam motornih okopalnikov BCS z gotovostjo, da ga bo lahko uporabljal v popolni varnosti izrabljajoč v največi meri njegiove učinke s prednostjo najnovejše tehnologije, ki se uporablja v gibalni stroki.

Štiri oblike nove sklopke:

1. Učinkovitost - da se lahko izrablja vsa storilnost in mnogovrstnost stroja, ne da bi oškodovali njegovo trajnost.

2. Zanesljivost - hidravlična sklopka, ki ne potrebuje vzdrževanja ali nastavljanja s praktično neskončnim obstojem, tudi če se uporablja v težkih pogojih s priključki izmeničnega gibanja (kosilni grebeni) ali z visoko vztrajnostjo silo (rezilne naprave ali sesekljalniki).

3. Varnost - takojšen zastoj stroja in priključkov ob zapustitvi krmilnih ročajev, zahvaljujoč se vgrajeni samodejni zavori.

4. Udobnost - odprava predhodnih opravil za vžig motorja; ta ostane vžgan tudi če uporabnik zapusti krmilne ročaje: skladnost krmiljenja z mehko in postopno sklopko.

Za PowerSafe® so vse izvedbe motornih okopalnikov BCS skladne z varnostnimi zahtevami Evropskih predpisov 709/A4


Poleg običajnega okopavanja in rahljanja so mnogovrstna opravila za katera se lahko uporabljajo motorni okopalnki PowerSafe®. Obrnljivost krmilnih ročajev, združena z učinki neodvisnega pogonskega štrclja, dovoljujejo da se vse izvedbe uporabljajo na razumen način s čelnimi in zadnjimi priključki, ki potrebujejo izredno mnogovrstno uporabljivost teh strojev.

PRIKLJUČKI BCS ZA 750 POWERSAFE
BCS POWERSAFE 750 C PREKOPALNIKI: je osnovno orodje, odporno in zanesljivo, ne potrebuje nobenega rednega vzdrževanja. Na razpolago je različnih mer glede na izvedbo in moč stroja kateremu bodo priključeni.BCS POWERSAFE 750 D PLUGI IN OSIPALNIKI: izdelani po meri za motorne okopalnike, omogočajo umno uporabo v pripravi zemljišč, za izdelavo brazd in za setav ali namakanje.

BCS POWERSAFE 750 E

KOSILNI GREBENI: na razpolago so zelo različnih mer, pripravni so za vsakovrstno košnjo na vseh zemljiščih zahvaljujoč se posebnim izvedbam kosilnih naprav: Europa z običajnimi pritiskači ali vzmetnimi brez nastavljanja, običajni srednjegosti in Duplex.

BCS POWERSAFE 750 F SESEKLJALNIK ZA TRAVO BLADERUNNER: eno gonilni na gibljive nože na razpolago izvedbe od 60 cm do 75 cm, je posebej pripraven za Heavy Duty po neurejenih zemljiščih, ki jih označuje robida, grmičevje in gošče.BCS POWERSAFE 750 G POMETALNI STROJI: usmerljivi s ščetkami iz posebnih vlaken, da se lahko uporabljajo za splošno čiščenje, kakor za pometanje snega.

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«