Senena linija

BCS DUPLEX A

DUPLEX so kosilni grebeni z dvema izmeničnima giboma, nož in zobovje se gibajo istočasno v nasprotne smeri in tako omogočajo stroju odličen učinek in udobnost ter omejujejo porabo in vzdrževalne posege. Na razpolago so z dvema vrstama zabovja: na dva prsta vrste Gold in na tri prste vrste ST: ta zadnja se svetuje kjer so zemljišča posejena z velikim številom kamenja. Nizka potrebna sila, omejena teža in posebno ogrodje omogoča uporabo tudi s traktorji nizkih moči kot tudi s stroji na gosenice.

Hidravlično dvigovanje, ki je že nameščeno ob dobavi, omogoča, da se deluje brez težav od +90°, (torej navpično) do 35° glede na vodoravni položaj zemljišča.

Samonastavni elastični pritiskači ohranjajo vseskozi najboljše pogoje rezanja, kar omogoča da se lahko izognemo sitnim ročnim nastavljanjem in nam podarja odličen naraven rez brez kopičenja.

 

KARAKTERISTIKE

DUPLEX 168 cm

DUPLEX 182 cm

DUPLEX 212 cm

Širina reza cm.

168

182

212

Število plošč

22

24

28

Teža kg.

245

260

275

Zahtevana moč na pog. štrclju Pdf (kw/hp)

15 / 20

Protiobrabni jekleni drsniki

osnovna oprema

Dviganje rezilnega grebena

hidravlično

Nastavljanje teže ob ob tla

osnovna oprema

Rezervni noži

osnovna oprema

Kardan

osnovna oprema

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«