Senena linija

BCS 404

404 je najmanjša, dinamična med kosilnicami na plošče BCS. Načrtovana za uporabo na traktorjih nižjih moči, jo oblikuje njena izredno nizka teža in hitra podreditev stroju na katerega je navezana.

Preprosto in celovito ogrodje je našrtovano tako, da omeji skokovitost stroja, ko je nameščena na traktorju in dobro porazdeli svojo težo. Hidravlično dvigovanje, ki je nameščeno ob dobavi, omogoča uporabniku, da upravlja kosilni greben udobno sedeč na traktorju. Nagib kosilnega grebena gre do 90° navzgor in 35° navzdol. Vzmetna gibalna naprava naravnava pritisk pritisk kosilnega grebena k tlom.

Štiri plošče za 404 so oplemenitene z osmimi spiralnimi rezili. Dva stožca nad prvo in zadnjo ploščo izvajata nalogo usmerjanja krme in olajšujeta ustvarjanje redov.

 

KARAKTERISTIKE

404

Število plošč

4

Širina reza cm.

170

Širina reda cm.

90

Teža kg.

300

Zahtevana moč na pog. štrclju Pdf (kw/hp)

20 / 27

Protiobrabni jekleni drsniki

osnovna oprema

Dviganje rezilnega grebena

hidravlični

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«