Senena linija

ROTEX R AVANT NT

katalog fotogalerija izvozi

BCS ROTEX R AVANT A

 

Rotex R5, R6 in R7 AVANT so valjaste nosilne čelne gnetilne kosilnice BCS. Na razpolago so v izvedbah z 5., 6., ali 7. ploščami in izrabljajo povsem osnovne značilnosti kosilnic na plošče Rotex TR, a imajo to prednost, da lahko razpolagajo s praktično in uspešno gnetilno napravo, ki zmanjšuje do 50% čas za posušenje obdelane krme.

Ogrodje, ki ga oblikuje stalna, enovita, lahka in odporna zgradba je načrtovano tako, da občutno omejuje skokovitost stroja v primerjavi s traktorjem in pravilno porazdeljuje breme. Hidravlično prenašalo, ki je nameščeno že ob nakupu, omogoča kosilnicam AVANT R, da se premikajo vodoravno do približno 200 mm v obe smeri in tako postane ugoden pripomoček za tistega, ki mora kositi med drevesi ali na bregovih jarkov. Središčni zglob dovoljuje strojem pregibanje glede na priklop tako, da se prilagodi obliki zemljišč na katerih se uporabljajo. Zatik omogoča, da se uklešči med prevozom po cesti.

BCS ROTEX R AVANT C

Kosilni greben  Rotex je celovit, dobro izoblikovan in tenek, ima jeklene zobnice visoke odpornosti v oljni kadi, dobro zavarovan z protiobrabnimi drsniki in z zaščitnimi usmerjevalniki kjer se srečujejo rezilni noži. Plošče so izoblikovane z visoko zajedljivostjo iz posebnega jekla.

Oblika grebena omogoča boljše prodiranje v vse vrste krme tudi če je gosta ali stisnjena in olajšuje odtekanje brez kopičenja. Rotex je na razpolago s ploščami na običajno vrtenje, ki se svetujejo za visoke in čvrste krme ali pa z nasprotno vrtljivimi ploščami, ki se svetujejo za nizke in goste krme, tipične za gorate predele.

BCS ROTEX R AVANT C

Pri gnetilni napravi na Rotex sta oba valja iz gume, njihove lastnosti so spiralna rebra postavljena v neredni obliki tako, da omogočajo dvema valjema, da delujeta spahovalno. To omogoča boljši pretok krme tako da ob vhodu kot ob izteku in odlikuje uporabo tudi s posebno gostimi in trdimi izdelki.

Nastavljalec pritiska gnetilca s krmiljenjem na ročko, omogoča, da se nastavlja razdalja med valjem od 0 do 40 mm. V tem poslednjem položaju gre krma mimo praktično brez gnetenja.

Posebni zaščitniki varujejo valje za gnetenje pred močnimi trki če se deluje na kamnitih zemljiščih s štrlečimi kkamni. Posebna nastavljiva zaščita od zadaj urejuje pretok razrezane krme in jih omogoča da se polaga na tla in ustvarja obilne in dobro prezračene kupčke. Širino kupčkov oblikujejo posebne lopatice, katerih nastavljanje je zaupano uporabniku

 

KARAKTERISTIKE

ROTEXR5
AVANT

ROTEXR6
AVANT

ROTEXR7
AVANT

Število plošč

5

6

7

Širina reza cm.

210

245

285

Širina redov cm.

110

130

130

Širina sušilca cm.

140

180

180

Teža kg.

610

675

710

Potrebna pogonska moč Pdf (kw/hp)

40/ 54

50 / 68

55 / 75

Protiobrabni jekleni drsniki

ob dobavi

Ščitni preusmerjevalci

od dobavi

Nosilci plošč

vzmetno

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«