Senena linija

NEVA AVANT

katalog fotogalerija izvozi

NEVA R8 AVANT ANEVA (New EVolution HArvester) je skrajšanka s katero BCS istoveti nov izbor izdelkov nemenjenih poklicni košnji in spravljanju sena.

Rojena iz izkušenj podjetja z več kot polstoletno zgodovino in uspehov, ki zna prisluhniti in izpolniti zahteve svojih kupcev, je namenjena trgu velikih površin in intenzivnega poljedelstva, ki zahteva stroje najvišjih učinkovitosti.

Najnovejše ogrodje MultiFloat Frame, preusmerjevalci DustDeflector Wings in dinamična razbremenitev Dynamic Lightening System, razlikujejo NEVO od konkurence in delajo iz nje edinstven izdelek.

Set-up za naravnavanje ustroja stroja na delovnem položaju, potem ko enkrat nameščen na traktor, se krmili neposredno s krmilnega mesta na preprost, hiter in nagonski način, zahvaljujoč se barvnim pokazateljem.

Oblika kosilnega grebena zagotavlja odlično prodornost v trave tudi če so goste in upognjene z uravnovešenim pretokom pokošene trave, tudi z visokimi hitrostmi napredovanja, brez navarnosti kopičenja. 

NEVA R8 AVANT B

Ogrodje MultiFloat Frame je nov pojem gibanja na paralelogram s sukalnim drogom za prečno uravnoteženje, ki zagotavlja NEVI R8 prilagajanje na vsakovrstna zemljišča, ohranjujoč nespremenjen pritisk na tla s podporo dveh uravnotežljivih vzmeti.

Zahvaljujoč se napravi MultiFloat Frame ostaja dolžina pogonskih kardanskih gredi praktično nespremenjena, kar odlikuje kosilni greben na delu še posebej z njegovim umikanjem in istočasnim navpičnim vrtenjem v primeru trka ali na strminah.

NEVA R8 AVANT C

Naprava DustDeflector Wings je sestavljena iz zgornega zaščitnega preusmerjevalca, ki je postavljen kot ohišje nad ogrodjem stroja in iz dveh stranskih zaščitnih preusmerjevalcev ob straneh.

Ti so pregrada za prah in drobce, ki se dvigujejo med delom in ki bi mašili hladilno napravo traktorjev in bi povzročali stalne zastoje zaradi potrebe čiščenja rešetk, do povzročanja nepopravljivih poškodb na motorju.

Učinkovitost naprave NEVA se je preizkušala dolgo časa in je sad statističnih raziskav za odpravljanje zamašitvenih snovi pod in ob straneh stroja.

NEVA R8 AVANT D

Kosilni greben na 8 plošč s 325 cm širine, je na razpolago s ploščami z običajnim vrtenjem odličen za visoke in močne trave, ali na plošče z protiobratnim vrtenjem, ki se svetujejo za posebne trave planinskih pašnikov, ki so nizke, goste in odporne.

Naprava proti trkom, zahvaljujoč se prirobnicam nosilca za plošče s sklopko in zaščitnim preusmerjevalcem v stičiščih nožev, varuje notranje strojne dele kosilnega grebena pred trki zaradi uporabe na zemljiščih, ki so posajena s kamenjem.

Plošče iz jekla posebnih oblik za omejevanje prezračevalnih vrtincev, imajo pripraven in varen način odklopa in hitre zamenjave nožev.

NEVA R8 AVANT E

Pripraven način sušenja na gumjaste valje Chevrons na NEVI R8 omogoča, da se zniža do 80% čas sušenja krme.

Upoševanja vreden prihranek časa in nevarnosti pred izpostavljanjem obdelovalne snovi vremenskim neprilikam, so v prid kakovosti krme, ki tako ohranja nespremenjene krmilne značilnosti.

Urejevalec, ki se krmili z vzvodom omogoča, da se natančno določi pritisk gnetenja od 0 do 500 kg. Hrbtna nastavljiva pregada urejuje izhod pokošenega izdelka, ki mu omogoča, da pade na tla in oblikuje obilen in dobro prezračen kup. Nastavljive odrivne deske omejujejo red od 170 do 135 cm in onemogočajo možno tlačenje traktorskih koles po pokošeni travi.

 

KARAKTERISTIKE

R8 AVANT

Število plošč

8

Širina reza cm.

325

Širina reda cm.

135 / 170

Teža kg.

1180

Zahtevana moč na pog. štrclju Pdf (Kw/Ks)

60 / 82

Protiobrabni jekleni drsniki

osnovna oprema

Nastavnjanje teže ob tla grebena potom podpornih vzmeti kg.

270 / 300

Dviganje rezilnega grebena

Hidravlično

Varnostni sistem proti trkom plošč

osnovna oprema

Ščitni preusmerjevalci v stičiščih nožev

osnovna oprema

Gnetilec

na valje Chevrons, zaščitne pregrade in nastavitev pritiska gnetenja 0 a 500 kg.

Širina cm.

256

Hitrost vrtenja

970 obr/min

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija