Avtomat za les za kurjavo

Avtomat za les za kurjavo

katalog fotogalerija izvozi

Tehnološka raziskava DF Italia se je osredotočila na reševanje problemov, ki zadevajo avtomatično distribucijo izdelkov. Sad teh naših prizadevanj je naša dolga izkušnja, ki je dozorela v načrtovanju in izdelovanju avtomatov, ki smo jih udejanili z izdelovanjem avtomatov za distribucijo zajetnih končnih izdelkov ali zato, da bi ponudili najboljše rešitve za današnje in jutrišnje potrebe. Ta avtomat omogoča vskladiščenje v njegovi notranjosti širokega izbora izdelkov zajetnih mer (največje 350/450/H200) in jih razdeljevali.

Naše geslo je "blizu trgu", ki s preprostimi besedami pomeni: pogosti stiki s kupci in uporabniki, posluh za njihove potrebe, hiter in učinkovit odgovor, prilagodljivost in zanesljivost pri načrtovanju oblikovanja, ustvarjalnost in izvirnost načrtovanih rešitev. Da se ustvari boljši izdelek je treba ohraniti način mišljenja izdelovalca, tisto kulturno miselnost namreč, ki omogoča obdelovati tehnično znanost, kar je neobhodno potrebno, da se zagotovi kupcu zanesljivost, preprostost in varnost.

Izdelki na razpolago: pelet v vrečkah po 5 ali 15 kg, pelet v zabojih, drva v vrečkah, drva v zabojih, drva v mrežastih vrečkah, krompir v vrečkah.

Izdelki na razpolago: oglje v vrečkah ali zabojih, zabojčki sadja do 15 kg, vsi pakirani izdelki v različnih zabojih, ki se ne razdeljujejo v običajnih vending mashines.

Kdo so naši kupci: mali, srednji in veliki pridelovalci, kmetje, zadruge, avtomatske trgovine, običajne trgovine, oskrbovalne postaje, velika distribucija in zasebni vlagatelji.

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija