Avtomat za sadne sokove

Avtomat za sadne sokove

katalog fotogalerija izvozi

Sad naših tehnoloških raziskav in naše dolgoletne izkušnje v načrtovanju iin izdelovanju avtomatov za neostekleničene tekočine, je prišel do izraza v izvedbah avtomatov za sadne sokove, ki so namenjeni ponudbi najboljših rešitev za današnje potrebe in predčasno ponujajo rešitve za jutri.

Naše geslo je "blizu trgu", ki s preprostimi besedami pomeni: pogosti stiki s kupci in uporabniki, posluh za njihove potrebe, hiter in učinkovit odgovor, prilagodljivost in zanesljivost pri načrtovanju oblikovanja, ustvarjalnost in izvirnost načrtovanih rešitev. Da se ustvari boljši izdelek je treba ohraniti način mišljenja izdelovalca, tisto kulturno miselnost namreč, ki omogoča obdelovati tehnično znanost, kar je neobhodno potrebno, da se zagotovi kupcu zanesljivost, preprostost in varnost.

 

TEHNIČNI PODATKI
Poraba500W max

Možnost namestitve več kot enega modula, vsak modul z dvema odmernikoma

Tiskalnik za potrdila za istovetenje izdelkov, tiskalnik za bar code, tiskalnik za nalepke

Možnost povezave s zalogovniki notranj/zunanji ali sistem BAG in BOX. Običajne barve bela, ostale na zahtevo.

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija