Avtomat za vino

Tehnična raziskava pri DF Italia se je posvetila reševanju problemov, ki zadevajo prodajo presnega mleka. Sad teh raziskav je naša globoka izkušnja v načrtovanju in izdelavi avtomatov za tekočine, ki smo jih uresničili v elegantnih oblikah avtomatov za vino, ki se v glavnem izražajo v ponudbi za današnje potrebe in ponujajo rešitve za bodočnost.

Naše geslo je "blizu trgu", ki s preprostimi besedami pomeni: pogosti stiki s kupci in uporabniki, posluh za njihove potrebe, hiter in učinkovit odgovor, prilagodljivost in zanesljivost pri načrtovanju oblikovanja, ustvarjalnost in izvirnost načrtovanih rešitev. Da se ustvari boljši izdelek je treba ohraniti način mišljenja izdelovalca, tisto kulturno miselnost namreč, ki omogoča obdelovati tehnično znanost, kar je neobhodno potrebno, da se zagotovi kupcu zanesljivost, preprostost in varnost.

Kdo so naši kupci: mali, srednji in veliki vinogradniki, zadruge, velika distribucijska podjetja, upravniki vinskih enotek in zasebni vlagatelji.

 

TEHNIČNI PODATKI
Višina1800 mm
Širina1125 mm
Globina650 mm
Poraba300W max
Možnost namestitve od 1. do 4. sestavljenih delov za istovetenje izdelka
Tiskalnik listkov
Se lahko povezuje z zunanjimi kadmi ali zalogovniki v predelih

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija