Motokultivatorji

Motorni okopalnik 310 je namenjen ljubiteljski uporabi ali za v najem. Menjalnik ima 1 brzino neprej in 1 vzvratno. Zavora za postajanje je bobnasta. Krmilne ročice so nastavljive in omogočajo uporabo stroja tako z zadnjimi ali čelnimi priključki.

Dva motorja Honda na bencin so na razpolago za to izvedbo: GX160, 4.8 Ks in GX20, 5.5 Ks.

Poleg tega, da je 310 izvrsten motorni okopalnik tudi zaradi velikega števila priključkov, se ga lahko uporablja na mnogostranske načine, tako kot kosilnice, razna naprava, rolba za sneg in za tolko drugih opravil, ki lahko zadovoljujejo tistega, ki ima majhna zemljišča.

 

MotorHonda
GX160
Honda
GX200
Moč (kw/ks)3,6 / 4,84,1 / 5,5
Pogonsko gorivoBencin
VžigSamodejni navijalnik
Menjalnik1 + 1
HitrostI - 1,05
RM - 2,68
PreusmerjevalnikNe
ZavoreDa

Izravnalno gonilo

Ne

 

 

BCS 710 POWERSAFE BHidravlična sklopka v oljni kopeli PowerSafe® omogoča vsakemu, da se približa vsem izvedbam motornih okopalnikov FERRARI z gotovostjo, da ga bo lahko uporabljal v popolni varnosti izrabljajoč v največi meri njegiove učinke s prednostjo najnovejše tehnologije, ki se uporablja v gibalni stroki.

Štiri oblike nove sklopke:

1. Učinkovitost - da se lahko izrablja vsa storilnost in mnogovrstnost stroja, ne da bi oškodovali njegovo trajnost.

2. Zanesljivost - hidravlična sklopka, ki ne potrebuje vzdrževanja ali nastavljanja s praktično neskončnim obstojem, tudi če se uporablja v težkih pogojih s priključki izmeničnega gibanja (kosilni grebeni) ali z visoko vztrajnostjo silo (rezilne naprave ali sesekljalniki).

3. Varnost - takojšen zastoj stroja in priključkov ob zapustitvi krmilnih ročajev, zahvaljujoč se vgrajeni samodejni zavori.

4. Udobnost - odprava predhodnih opravil za vžig motorja; ta ostane vžgan tudi če uporabnik zapusti krmilne ročaje: skladnost krmiljenja z mehko in postopno sklopko.

Za PowerSafe® so vse izvedbe motornih okopalnikov FERRARI skladne z varnostnimi zahtevami Evropskih predpisov 709/A4


Poleg običajnega okopavanja in rahljanja so mnogovrstna opravila za katera se lahko uporabljajo motorni okopalnki PowerSafe®. Obrnljivost krmilnih ročajev, združena z učinki neodvisnega pogonskega štrclja, dovoljujejo da se vse izvedbe uporabljajo na razumen način s čelnimi in zadnjimi priključki, ki potrebujejo izredno mnogovrstno uporabljivost teh strojev.

Priključki FERRARI za 310 POWERSAFE

PREKOPALNIKI: je osnovno orodje, odporno in zanesljivo, ne potrebuje nobenega rednega vzdrževanja. Na razpolago je različnih mer glede na izvedbo in moč stroja kateremu bodo priključeni.

KOSILNI GREBENI: na razpolago so zelo različnih mer, pripravni so za vsakovrstno košnjo na vseh zemljiščih zahvaljujoč se posebnim izvedbam kosilnih naprav: Europa z običajnimi pritiskači ali vzmetnimi brez nastavljanja, običajni srednjegosti in Duplex.

KOSILNICA: izdelane v izvedbi 56 cm na en nož, se ponujajo kot zanesljivo in učinkovito orodje za košnjo trave na bolj cenjenih zemljiščih. Uporablja se jo lahko z nabiralnim košem kot brez njega s polaganjem na tla brez zbiranja.
ROLBA: na izločevalnik ali na nož, so uporabna sredstva, da se lahko opravljajo vremenske neprilike.
POMETALNI STROJI: usmerljivi s ščetkami iz posebnih vlaken, da se lahko uporabljajo za splošno čiščenje, kakor za pometanje snega

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija