Motorne kosilnice

MOTORNE kosilnice 530 Grifon so opremljene z dvema bencinskima motorjema, Honda GX270, 8ks in Subaru EX27 s tlačnim napajanjem 9 ks. in z enim dizelskim Lombardini 15L D350 7,5 ks.

Menjalnik ima štiri brzine naprej in tri vzvratne s hitrim preusmerjevalnikom. Če se mu doda izravnalno gonilo z zaporo in neodvisnima zavorama na kolesih, se poveča okretnost in nadzor. Kosilni grebeni na razpolago so širin 115 in 100 cm. izvedb “Europa”, “Semifitta” (srednjegosta) in “Duplex” (dvojni rez).

Pogonski štrcelj je neodvisen od menjalnika z vklopom v oljni kopeli, da se zagotavlja dolgotrano učinkovitost.

Tej izvedbi je na razpolago veliko število različnih priključkov, ki omogočajo njeno uporabo poleg “rezanja trave”, še za najrazličnejša opravila na zelenicah in poljih.

 

MotorHonda
GX270
Subaru
EX27
Lombardini
15LD350
Moč (kw/cv)6/ 86,6/ 95,5 / 7,5
NapajanjeBencinDiesel
VžigNavitje
Menjalnik4+ 3
HitrostI - 1,26
II - 2,92
III - 4,30
IV - 13,40
IRM - 1,33
IIRM - 3,08
IIIRM - 4,53
PreusmerjevalnikMehanski
ZavoreBobnasta. Z neodvisnim krmiljenjem na obeh kolesih
Izravnalno goniloZ zaporo

Če je bilo “srce” kosilnic izdelano, da je vedno pripravljeno in učinkovito, morajo biti tudi kosilne naprave sposobne in učinkovite, da je pri slehernemu obdelovanju njih rez dovršen in hiter brez kopičenja ter da ne potrebujejo vzdrževanja.

 

BCS 630 MAX B

Kosilni grebeni Europa:

širine na razpolago 115 - 135 - 155 in 175 cm. Ti proti- zamašitveni kosilni grebeni se svetujejo če so trave trde in ostre, značilne za planinske pašnike in boljše travnike. Na razpolago so s vzmetnimi pritiskači, da se omejijo nastavljanja in izboljša rez in učinkovitost. Odsvetuje se uporaba na zanemarjenih zemljiščih in v prisotnosti kamenja.

 

BCS 630 MAX C

Kosilni greben s srednjegostimi zobmi:

na razpolago širina 115 in 145 cm. Uporablja se običajni prst z jezičkom za zaščito kose. Svetuje se za košnjo čvrste trave. Značilnosti prsta odsvetujejo uporabo v prisotnosti gostih in tenkih trav zaradi možnosti kopičenja.

 

 

 

BCS 630 MAX DGrebeni Duplex:


S krmilnim sklopom na dvojni gib v oljni kopeli, razpoložljive širine 120 - 150 - 180 cm. Prsti običajnih obrisov in vzmetni pritiskači s samodejnim nastavljanjem stalnega pritiska. So učinkoviti in v vseh delovnih pogojih: nikoli se ne zamašijo in se lahko uporabljajo z hitrimi brzinami kar ne zmanjšuje odličnosti reza.

 

 

Poleg običajne košnje trave se lahko izvedbe GRIFON uporabljajo za mnogovrstna drugačna opravila. Pravilno razmerje med brzinami napredovanja in pogonskim štrcljem so osnova, ki omogoča, da se lahko vse izvedbe uporabljajo s skrajno praktičnostjo za mnoga opravila.

 

PRIKLJUČKI FERRARI za 530 GRIFON

KOSILNICE: narejene v izvedbi 56 cm na eno rezilo ali 100 cm na dve rezili, so zanesljiva in krepka orodja za košnjo trave na odličnejših tratah. Lahko se jih uporablja z nabiralnim košem al brez njega za odlaganje na zemljo brez zbiranja.

SESEKLJALNIK ZA TRAVO BLADERUNNER: eno gonilni na gibljive nože na razpolago izvedbe 60 ali 70 cm, je posebej pripraven za Heavy Duty po neurejenih zemljiščih, ki jih označuje robida, grmičevje in gošče.

SESELJALNIK ZA TRAVO Z ENIM REZILOM 80 cm: edinstvena naprava z ojačano zgradbo, ki se svetuje za dodelavo ali vzdrževanje naravnih zemljišč..

ROLBA: s turbino ali na porivno desko, so uporabne naprave pri reševanju težav v vremenskih neprilikah.

POMETALNE NAPRAVE: usmerljive s ščetkami iz posebnih vlaken, ki omogočajo uporabo poleg splošnega čiščenja, tudi za odstranjevanje snega.

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija