Motorne kosilnice

530 S EasyDrive

katalog tehnični list fotogalerija izvozi

Motorne kosilnice 530 S EasyDrive so opremljene s hidravlično mehanskim prenosom s krmiljenjem za napredovanje EasyDrive in imajo hidravlično sklopko Powersafe®.

Ta par omogoča največjo udobnost krmiljenja, lahkotno upravljanje, celosten nadzor nad strojem, največjo varnost in veliko zanesljivost.

Menjalnik ima tri brzine naprej in tri vzvratne s hidravlično-mehanskim preusmerjevalnikom.

Kakor 630 WS ima že v osnovi vgrajeno sklopko na krmilu in motorje: na bencin Subaru EX35 s prisilnim napajanjem 12 Ks in diesel Yanmar  LN100, 10 Ks.

Grebeni so na razpolago od 115 do 180 cm širine v izvedbah "Europa", "Semifitta" in "Duplex".

 

MotorSubaru
EX35
Yanmar
LN100
Moč (kw/cv)8,8 / 127,5 / 10
NapajanjeBencinDiesel
VžigNavijanje
Menjalnik3 + 3
HitrostI - 1,31
II - 3,05
III - 4,48
IRM - 1,38
IIRM - 3,21
IIIRM - 4,72
PreusmerjevalnikMehanski
ZavoreKrmilni kolesni sestav zavora-sklopka
Izravnalno goniloNe

BCS 630WS ED PS B530 S EasyDrive, poleg izključne krmilne sklopke, imajo nov patentiran sistem hidravlično mehanskega preusmerjevalnika, nove naprave ki omogoča vožnjo naprej in vzvratno, ne da bi bilo traba poseči po prenosni sklopki ampak preprosto tako, da se vklopi ustrezno krmiljenje EasyDrive Control.

V delovanju EasyDrive premosti sklopko s prednostjo, da se ta ne vklaplja in izklaplja ob vsakem premiku, ampak prenaša stalno navor. Sistem ohranja učinkovit prenos in omejuje vzdrževalne posege in podaljšuje trajanje stroja.

EasyDrive poseže samo na kolesa: to omogoča največjo udobnost krmiljenja, lahkotno upravljanje in odličen nadzor nad strojem tudi na največjih pobočjih.

BCS 630WS ED PS C

Hidravlična sklopka v oljni kopeli PowerSafe® omogoča vsakemu, da pristopi k uporabi 530 S vedno v popolni varnosti, izrabljajoč največje učinke s prednostjo, da razpolaga s sodobno tehnologijo, ki se uporablja v najnaprednejših avtomobilskih postopkih.

Štiri so bistvene odlike nove sklopke:

1. Učinek: lahko se izrablja vsa storilnost in mnogostranskost stroja, ne da bi ogrozili njegovo trajnost.

2. Zanesljivost: hidravlična sklopka, ki ne potrebuje dejansko brezkončno nobenega vzdrževanja ali nastavljanja, tudi če se jo uporablja pod težkimi pogoji z napravami z izmeničnim gibanjem (kosilni grebeni) ali z visoko vztrajnostjo silo (rezilna naprava za travo ali sesekljalnik za travo).

3. Varnost: takojšnja zaustavitev stroja, zahvaljujoč se vgrajeni samodejni zavori in stroja ob zapustitvi krmila.

4. Udobnost: nepotrebnost predhodnih opravil za pogon stroja; ta ostane v pogonu tudi če uporabnik zapusti krmilo, skladnost krmiljenja z mehko in postopno sklopko.

 

Če je bilo “srce” kosilnic izdelano, da je vedno pripravljeno in učinkovito, morajo biti tudi kosilne naprave sposobne in učinkovite, da je pri slehernemu obdelovanju njih rez dovršen in hiter brez kopičenja ter da ne potrebujejo vzdrževanja.

 

BCS 630WS ED PS DKosilni grebeni Europa:

širine na razpolago 115 - 135 - 155 in 175 cm. Ti proti- zamašitveni kosilni grebeni se svetujejo če so trave trde in ostre, značilne za planinske pašnike in boljše travnike. Na razpolago so s vzmetnimi pritiskači, da se omejijo nastavljanja in izboljša rez in učinkovitost. Odsvetuje se uporaba na zanemarjenih zemljiščih in v prisotnosti kamenja.

 

BCS 630WS ED PS E

Kosilni greben s srednjegostimi zobmi:

na razpolago širina 115 in 145 cm. Uporablja se običajni prst z jezičkom za zaščito kose. Svetuje se za košnjo čvrste trave. Značilnosti prsta odsvetujejo uporabo v prisotnosti gostih in tenkih trav zaradi možnosti kopičenja.

 

 

BCS 630WS ED PS FGrebeni Duplex:


S krmilnim sklopom na dvojni gib v oljni kopeli, razpoložljive širine 120 - 150 - 180 cm. Prsti običajnih obrisov in vzmetni pritiskači s samodejnim nastavljanjem stalnega pritiska. So učinkoviti in v vseh delovnih pogojih: nikoli se ne zamašijo in se lahko uporabljajo z hitrimi brzinami kar ne zmanjšuje odličnosti reza.

 

 

Poleg običajne košnje trave se lahko izvedbe GRIFON uporabljajo za mnogovrstna drugačna opravila. Pravilno razmerje med brzinami napredovanja in pogonskim štrcljem so osnova, ki omogoča, da se lahko vse izvedbe uporabljajo s skrajno praktičnostjo za mnoga opravila.

PRIKLJUČKI FERRARI za 530 S GRIFON EASYDRIVE
Tosaerba 100cmKOSILNICE: narejene v izvedbi 100 cm na dve rezili, so zanesljiva in krepka orodja za košnjo trave na odličnejših tratah. Lahko se jih uporablja z nabiralnim košem al brez njega za odlaganje na zemljo brez zbiranja.BladeRunnerSESEKLJALNIK ZA TRAVO BLADERUNNER: eno gonilni na gibljive nože na razpolago izvedbe 70 cm, je posebej pripraven za Heavy Duty po neurejenih zemljiščih, ki jih označuje robida, grmičevje in gošče.
Lama spazzaneveROLBA: s turbino ali na porivno desko, so uporabne naprave pri reševanju težav v vremenskih neprilikah.SpazzatricePOMETALNE NAPRAVE: usmerljive s ščetkami iz posebnih vlaken, ki omogočajo uporabo poleg splošnega čiščenja, tudi za odstranjevanje snega.

 

Povpraševanje

Pošljite povpraševanje in z veseljem se vam posvetimo in skupaj bomo našli rešitev za vaše želje.


Dovoljujem uporabo zgoraj navedenih podatkov v obrazcu, za namene pisnega in e-obveščana o naši ponudbi. Podjetje Terpin S.r.l. se zavezuje, da bo odgovorno ravnalo s podatki in jih ne bo posredovalo nikomur.

V skladu s 73.člen ZVOP-1 vas obveščamo o pravicah: »Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval.«

Fotogalerija